Over ons

Welkom bij Taekwondo-Nederland.nl, dé online bron voor alles wat met Taekwondo te maken heeft in Nederland. Deze elegante vechtsport heeft wereldwijd een groot aantal beoefenaars. Onze missie is om de wereld van Taekwondo toegankelijk te maken voor alle enthousiastelingen in Nederland, of je nu een beginnende beoefenaar bent die de eerste stappen zet of een ervaren Taekwondoka die zich verder wil verdiepen in de lessen van deze sport.

Onze missie

Bij Taekwondo-Nederland.nl delen we een diepe toewijding aan de kernwaarden van Taekwondo: respect, zelfbeheersing, integriteit, doorzettingsvermogen en een ongebroken geest. We geloven dat taekwondo niet alleen zorgt voor fysieke discipline, maar ook voor een zelfverzekerd personage.

Wat kun je vinden op onze website?

Sportschool register

Ontdek het uitgebreide register van Taekwondo scholen verspreid over Nederland. Of je nu op zoek bent naar een plek om de basisprincipes te leren of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, hier vind je een overzicht van scholen in jouw regio.

Informatie over Taekwondo

Verdiep je in de rijke geschiedenis, filosofie en technieken van Taekwondo. Onze uitgebreide informatie is ontworpen voor zowel beginners als ervaren beoefenaars, waardoor je een dieper begrip krijgt van deze dynamische en traditionele vechtsport.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van Taekwondo. Onze blogs en nieuwssectie brengen inspirerende verhalen, praktische tips en updates over evenementen en wedstrijden, allemaal gericht op het verdiepen van jouw Taekwondo-beleving.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Taekwondo-Nederland.nl maakt deel uit van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat zich richt op diverse vechtsporten. Door deel uit te maken van dit netwerk, streven we naar het bevorderen van begrip en samenwerking tussen verschillende vechtsport disciplines.

Andere sites: